Service og garantioplysninger: 

BRL Electronics samarbejder med førende serviceværksteder og leverandører, hvilket betyder, at vi kan have et højt serviceniveau for dig.
Vi bestræber os altid på at holde service tiden så kort som muligt.

Har du brug for service eller support, har du ofte mulighed for at kontakte vores samarbejdspartnere direkte.

Det giver dig fordelen af ​​at kunne tale direkte med en ekspert om den aktuelle produkt. Disse service eksperter kan ofte beslutte med det samme, om produktet skal sendes ind, eller om det er noget, du selv kan ordne.

Det er noget, der sparer tid for dig og hjælper os med at holde service tiden kort.

Udgift ved undersøgelse

Bemærk venligst, at din garanti dækker fabriksfejl. Når det gælder en feil som f.eks. en feil indstilling, er dette ikke dækket af dine garanti-/krav rettigheder. Det er derfor vigtigt, at du følger instruktionerne på produktets brugermanual for at undgå at blive opkrævet undersøgelsesgebyr. Et serviceværksted har ret til at opkræve et undersøgelsesgebyr (ca.  500-700 SEK) i tilfælder, hvor det ikke er en garantisag, for at dække de omkostninger, de har haft.

For at oprette et servicerende skal du følge linket nedenfor og udfylde alle oplysningerne.

Klik her for at oprette en servicesag.

Returhåndtering

Som kunde hos BRL Electronics har du ret til at fortryde dit køb indenfor 60 dage fra den dato, du modtager produktet. (Gælder ikke produkter, der er sendt til dig, der kunne på en palle). For at kunne returnere en vare, skal produktemballagen være i den stand, som du købte varen i. Bliver varen beskadiget eller bortkommet, fordi du some kunde, ikke har håndteret pakken, som han/hun skulle, mister han/hun søgsmålsretten (distanse og hjemme salgsloven).

Returnering af dele i en pakke hvor prisen er nedsat, kunden betaler normalprisen for det produkt du beholder. Kunden vil blive opkrævet et gebyr for returneringen til dækning af forsendelsesomkostningerne.

Fra det beløb, der skal tilbagebetales, har BRL Electronics ret til at fratrække et beløb svarende til varernes værdi fald i forhold til varens oprindelige værdi. Hvis og i det omfang en sådan værdinedsættelse skyldes, at du har håndteret varen i videre omfang, end det er nødvendigt for at fastslå dens egenskaber eller funktion, vil den nuværende procentsats for værdi fradrag være 20 %. Hvis varen ankommer beskadiget, mangler tilbehør på det returnerede produkt eller mangler indvendig/ydre emballage/beskadiget, vil fradraget blive vurderet på stedet af BRL Electronics

Retur-/fortrydelsesretten gælder ikke for specialbestilte varer, der ikke er i det almindelige sortiment. Det gælder heller ikke kundetilpassede produkter som f.eks. kabler og stof i metermål eller specialbyggede produkter såsom basbokse tilpasset en specifik bil, dette gælder heller ikke sanitetsprodukter med ødelagt emballage, fx in-ear høretelefoner. Fortrydelsesretten gælder heller ikke for produkter, der transporteres på palle.

Returgebyr

1-5 kg: 53 DKK
5-15 kg: 133 DKK
15-20 kg: 166 DKK
20-30 kg: 333 DKK

Klik her for at oprette en retursag

Log ind

Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse:

BEMÆRK. Prisen er den laveste pris, der anvendes for produktet 1-30 dage før den aktuelle prisnedsættelse blev udført. Undtagelsen er, hvis der er foretaget gradvise reduktioner, så vis den laveste pris 1-30 dage før første prisnedsættelse.